UTD Pametna folija, Prosojni zaslon

UTD pametna folija, projekcijski prosojni zaslon

UTD pametna folija v celoti nadomesti belo projekcijsko platno, ki smo ga poznali do sedaj. Na prosojno UTD pametno folijo  se enostavno z projektorjem projicira slika, film, reklama, obvestilo, karkoli. Slika je popolnoma vidna tudi pri beli dnevni svetlobi. Ni potrebno temniti okolice.
UTD pametna folija ima edinstvene značilnosti popolne preglednosti in visoke ločljivosti, ki jih je mogoče postaviti na najboljše oglaševalsko mesto.  
Preprost in ultra tanek (0,2mm), UTD pamena folija - zaslon, odporen na močno svetlobo in proti staranju. Videz v celoti odraža modno in avantgardno vzdušje.  
Vse obstoječe 3D transparentne in AR zaslonske tehnologije na trgu zahtevajo visoke stroške, medtem ko je UDT film za dvostransko projekcijo  odlična kombinacija visoke zmogljivosti in nizkih stroškov.  
UTD film se lahko na široko uporablja v vseh panogah, razstavnih dvoranah podjetij, maloprodajnih trgovinah, razstavnih dvoranah, nočnih klubih, letališčih, trgovskih centrih, prireditvah, koncertih in drugih priložnostih.
Podobno kot platno za projekcijo, samo da je UDT film prosojen, transparenten, slika pa se projecira nanj in projekcija je vidna tudi iz zadnje strani in sicer 30% vidnosti sprednje strani.
Montira se lahko na obstoječe steklo, izložbo, ali na za to namensko pripravljeno steklo.

Povzetek: UTD pametna folija je visoko uporabno nadomestilo za projekcijsko platno. Vidnost je odlična tudi pri dnevni svetlobi, ker kristali vršijo odbojnost, Ker je folija transparentna izgleda kot, da slika ¨visi¨ v zraku. Odlična zadeva pri reklamiranju stvari, izložbe, lokali, trgovina, trgovski centri, domači kino in podobno. Video na povezavi: Povezava

Išči